Ota yhteyttä

Parhiala Yhtiöt Oy | Uudenmaan alueella

kiinteistöjen kunnossapitoon ja rakennustöihin
uudenmaan alueella

Parhiala Yhtiöt Oy - rehellinen ja joustava moniosaaja.

Parhiala Yhtiöt Oy

Parhiala Yhtiöt Oy:n lähtökohta on yksinkertainen: olemme rehellisiä ja joustavia moniosaajia. Tämä periaate kumpuaa alun perin syvältä Keski-Suomen sydämestä, Saarijärven Kalmarin kylästä, josta myös yrityksemme tarina on saanut alkunsa.

Kalmarin kylän maalaismaisema on muovannut minusta työtä pelkäämättömän tekijän. Jo pienestä pojasta saakka olen saanut osallistua maalaiskylän monipuolisiin töihin: rehunteosta metsätöihin ja kattotöistä putkitöihin. Nämä kokemukset opettivat minulle työn merkityksen ja arvon.

Vuosikymmenten kokemuksella

Tänä päivänä haluamme siirtää nämä arvot jokaiseen asiakaskohtaamiseen, taataksemme selkeän, sujuvan ja vaivattoman kokemuksen jokaiselle projektille. Unohda lukemattomat puhelut ja koordinointi eri palveluntarjoajien kanssa. Meiltä saat kaiken tarvittavan LVI-alan ratkaisut – suoraan, rehellisesti ja ennen kaikkea helposti. Palvelumme on suunniteltu vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi, yhdeltä luukulta. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saa tarvitsemansa palvelut mahdollisimman helposti – joko suoraan meiltä tai luotettavien yhteistyökumppaneidemme kautta.

 

Ammattitaidolla Uudenmaan alueella

Valitsemalla Parhialan, valitset vuosikymmenten osaamisen ja kokemuksen. Olemme kumppani, joka ymmärtää, miten arvokasta on todellinen, vaivaton yhteistyö. Jokaisen projektin lähestymme yksilöllisesti, varmistaen, että räätälöimme ratkaisumme täsmälleen vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Oletko valmis tekemään projektistasi onnistuneen kanssamme? Ota yhteyttä tänään ja katsotaan yhdessä, kuinka voimme auttaa sinua.

Vuotaako putki - meiltä myös kiireapu ilta-aikaan

Parhiala Yhtiöt Oy tarjoaa asiakkailleen kattavat palvelut kiinteistöjen kunnossapidosta rakennustöihin. Meiltä talotekniikan monipuoliset palvelut ammattitaidolla – lämpö, vesi, viemäröinti, ilmanvaihto Uudenmaan alueella.

Kiireisissä asioissa palvelemme myös ilta-aikaan. Päivystysasioissa voit soittaa meidät paikalle suoraan numerosta 0405288604. Oli kyse mistä tahansa taloteknisestä tai kunnossapitoon liittyvästä asiasta, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous palveluistamme

Oli kyseessä millainen rakennukseen liittyvä asia tahansa, voit olla yhteydessä meihin ja katsotaan yhdessä miten ongelma voidaan ratkaista.

Parhiala Yhtiöt palvelee asiakkaitaan Uudenmaan talousalueella.