Ota yhteyttä

LVI-palvelut - Parhiala Yhtiöt Oy

Kattavat LVI-Palvelut
Laadukasta Suunnittelua, Asennuksia ja Kunnossapitoa

Monipuoliset palvelut lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmiin.

LVI-palvelut ammattitaidolla

Tarjoamme kattavia ratkaisuja lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmiin. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla, tarjoten laadukasta suunnittelua, asennuksia ja kunnossapitoa. Olipa kyseessä sitten lämmitysjärjestelmän päivitys, vesivahinkokorjaus tai ilmanvaihdon parannukset, voit luottaa asiantuntemukseemme. LVI-palvelumme takaavat luotettavuuden ja asiakastyytyväisyyden joka kerta.

LVI-palvelut ovat olennainen osa rakennusten toimivuutta ja asumismukavuutta. Varmistamme, että lämmitys, ilmanvaihto ja vesihuolto toimivat tehokkaasti, energiatehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Toimivalla LVI-laitteistoilla takaat mahdollisimman edulliset asuinkustannukset.  

LVI-palvelumme

Lämmitys: Suunnittelemme ja asennamme tehokkaita lämmitysjärjestelmiä, jotka takaavat haluamasi lämpötilan kiinteistöllesi ympäri vuoden. Olipa kyseessä kaukolämpö, maalämpö, tai öljylämmitys, meiltä löytyy ratkaisu.

Ilmanvaihto: Huolehdimme ilmanvaihtojärjestelmäsi suunnittelusta, asennuksesta ja ylläpidosta. Puhtaan ja raikkaan ilman varmistaminen on meille ensiarvoisen tärkeää.

Vesijohto- ja viemäripalvelut: Tarjoamme kattavat vesijohto- ja viemäripalvelut. Putkien asennukset, korjaukset ja huollot hoidetaan ammattitaidolla.

Huoltopalvelut: Säännöllinen huolto pidentää laitteiden käyttöikää ja varmistaa niiden turvallisen toiminnan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut kaikenkokoisille kiinteistöille.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous palveluistamme

Oli kyseessä millainen rakennukseen liittyvä asia tahansa, voit olla yhteydessä meihin ja katsotaan yhdessä miten ongelma voidaan ratkaista.

Parhiala Yhtiöt palvelee asiakkaitaan Uudenmaan talousalueella.