Ota yhteyttä

Kiinteistöhuollot - Parhiala Yhtiöt Oy

Ammattitaitoiset kiinteistöhuollot
yksilöllisesti sinulle

Kiinteistöhuoltopalvelut kaikille kiinteistöille. Oli kyseessä mökki tai omakotitalo me autamme.

Monipuoliset kiinteistöhuollot

Tarjoamme laajan valikoiman kiinteistöhuoltopalveluita, jotka kattavat kaiken talotekniikan ylläpidosta piha-alueiden hoitoon ja rakennuksen ulkorakenteiden kunnossapitoon. Joustavat palvelupaketit ja räätälöidyt ratkaisut varmistavat, että asiakkaamme saavat juuri tarpeisiinsa sopivan huoltokokonaisuuden.

Kiinteistösi parhaaksi

Yrityksessämme työskentelee pätevä ja ammattitaitoinen henkilöstö, joka takaa korkealaatuisen työn joka kerta. Panostamme vahvasti asiakaspalveluun ja olemme aina valmiina vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti ja tehokkaasti.

Ennakoivalla huololla takaat pitkäikäisen kiinteistön

Korostamme ennaltaehkäisevän huollon merkitystä, mikä auttaa välttämään suurempia korjauskustannuksia ja varmistaa kiinteistön pitkäikäisyyden.

Meiltä saat monipuoliset talvikunnossapitopalvelut varmistaaksesi kiinteistösi turvallisuuden ja toimivuuden talvikaudella. Palveluihin kuuluvat lumien poisto, liukkaudentorjunta ja kattojen puhdistus. Turvallisuus ja laadukas palvelu ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Ota yhteyttä, ja varmista kiinteistösi talvihoito huippuluokan ammattilaisilta. 

Kiinteistöhuollot mökille

Luotettavaa huoltoa naapurustossasi. Olemme paikallinen kumppani, joka ymmärtää alueesi omakotitalojen, mökkien ja muiden kiinteistöjen tarpeet. Tarjoamme asiakkaille kilpailukykyiset hinnat ja asiantuntevan asiakaspalvelun.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous palveluistamme

Oli kyseessä millainen rakennukseen liittyvä asia tahansa, voit olla yhteydessä meihin ja katsotaan yhdessä miten ongelma voidaan ratkaista.

Parhiala Yhtiöt palvelee asiakkaitaan Uudenmaan talousalueella.