Ota yhteyttä

Putkihuollot - Parhiala Yhtiöt Oy

Kestäviä ratkaisuja putkistosi
turvallisuuden ja toimivuuden takaamiseksi

Putkihuollot ammattitaitoisesti ja laadukkaasti Uudenmaan alueella.

Putkihuollot

Parhiala yhtiöt on luotettava kumppani putkistojen kunnossapidossa ja ongelmien ennaltaehkäisyssä. Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista putkihuoltopalvelua sekä monipuolisia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Monipuoliset putkipalvelut

Palveluihimme kuuluvat säännölliset tarkastukset, vuotojen korjaus sekä viemärien painekokeet ja kuvaukset. Suosittelemme painekokeita kaikille kiinteistöille. Viemärien painekokeella ehkäistään viemäriongelmat ja varmistetaan viemärin kunto. Ole yhteydessä, niin hoidamme putkistosi kuntoon. Olemme sitoutuneet ympäristöystävälliseen toimintaan ja käytämme kestäviä materiaaleja.

Kestävä ja toimiva putkisto

Ennaltaehkäisevät toimet, kuten säännölliset tarkastukset ja liitosten kunnon seuranta, ovat avainasemassa. Näiden toimenpiteiden tavoitteena on vähentää putkistojen vaurioriskiä, estää tukkeutumia ja varmistaa, että vesijärjestelmä toimii tehokkaasti. Laadukas putkihuolto ennaltäehkäisyssä takaa kestävän ja luotettavan putkiston pitkällä aikavälillä.

Asiakastyytyväisyys on meille ensisijainen tavoite ja tarjoamme joustavia kunnossapitosopimuksia. Luota asiantuntemukseemme ja varmista putkistosi pitkäikäisyys ja toimivuus yhteistyössä kanssamme. Ota yhteyttä ja varmista, että putkistosi on turvallisissa käsissä!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous palveluistamme

Oli kyseessä millainen rakennukseen liittyvä asia tahansa, voit olla yhteydessä meihin ja katsotaan yhdessä miten ongelma voidaan ratkaista.

Parhiala Yhtiöt palvelee asiakkaitaan Uudenmaan talousalueella.