Ota yhteyttä

Pienrakentaminen - Parhiala Yhtiöt Oy

Yksilöllisiä ratkaisuja ja huolellista toteutusta
kaikenlaisiin projekteihin

Olipa kyseessä terassi, laituri tai ulkorakennus me autamme.

Pienrakentaminen - uusi terassi kesäksi

Meiltä saat monipuolisia ratkaisuja rakennusprojekteihin. Olemme erikoistuneet pienimuotoisiin rakennusprojekteihin, kuten piharakennuksien ja laitureiden tekoon, remontteihin ja pieniin rakennusmuutoksiin. Ammattitaitoinen tiimimme tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelupaketin, joka kattaa suunnittelun, rakentamisen ja viimeistelyn.

Olemme sitoutuneet asiakastyytyväisyyteen, laatuun ja aikataulujen pitävyyteen. Luota meihin, kun tarvitset luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania pienrakentamisprojektillesi.

Terassien ja laiturien pienrakentaminen mökille

Mökkien, terassien ja laiturien rakentaminen vaatii huolellista suunnittelua ja laadukasta toteutusta. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua, joka kattaa niin perinteiset mökit kuin moderneilla ratkaisuilla toteutetut terassit ja laiturit. Olemme erikoistuneet yksilölliseen suunnitteluun, paikallisten olosuhteiden huomioimiseen ja käyttämään kestäviä materiaaleja. 

Kestävät laiturit, tyylikkäät terassit ja  piharakennukset puusta. Pienrakentaminen tarjoaa kestävän ja ekologisen vaihtoehdon ulkorakentamiseen.  Puurakentaminen on ekologinen valinta. Se yhdistää käytännöllisyyden ja kestävyyden. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous palveluistamme

Oli kyseessä millainen rakennukseen liittyvä asia tahansa, voit olla yhteydessä meihin ja katsotaan yhdessä miten ongelma voidaan ratkaista.

Parhiala Yhtiöt palvelee asiakkaitaan Uudenmaan talousalueella.